Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Trendybox.dk

CVR-nr. 38697854

Møllehaven 12

4040 Jyllinge

Mail: trendybox.dk@gmail.com

 

I det følgende kan du finde relevant information i forbindelse med handel på www.trendybox.dk. Skulle du ikke finde det, du søger, er du velkommen til at kontakte os på trendybox.dk@gmail.com eller tlf. 42503240

Vi kan træffes på telefonen alle hverdage i tidsrummet 10-12. Hvis vi har travlt og ikke kan besvare dit opkald, kan der lægges en besked på vores telefonsvarer, så ringer vi tilbage til dig samme dag eller senest den efterfølgende hverdag. Vores mail besvares, så vidt muligt indenfor 48 timer i hverdagene, og senest indenfor 3 hverdage.

Vi gør opmærksom på, at garantier og praksis på www.trendybox.dk er i overensstemmelse med købeloven.

 

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på www.trendybox.dk skal du igennem 5 trin.

 1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger
 3. Vælg forsendelsesmåde
 4. Godkend vores handelsbetingelser
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet ved at gå videre til betalingssiden.
 6. Møbler købt på webshoppen er bestillingsvarer. Det betyder, at vi først bestiller møblet hos leverandøren, når vi har modtaget din ordre. 

  Normal leveringstid vil være mellem 3-8 hverdage. Så snart vi har modtaget din ordre, kontakter vi leverandøren og bestiller møblet og modtager en forventet leveringsdato. Herefter kontakter vi dig og informere. Hvis du ønsker en bestemt leveringsdato, må du endelig skrive det til os (fx i en kommentar til din ordre), så skal vi forsøge at opfylde dette ønske i samarbejde med leverandøren.

  Hvis der er længere leveringstid end 8 hverdage, eller møblet er udsolgt hos leverandøren, kontakter vi dig og aftaler nærmere.

  Møbler leveres fragtfrit til din adresse ved fortovskanten.

  Hvis du samtidigt bestiller lagervarer fra webshoppen (dvs. ikke møbler), sender vi dem til dig via GLS.

  Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på trendybox.dk@gmail.com

 

Afgivelse af ordre

Når du har udfyldt en bestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt og hvilke personoplysninger, du har oplyst. 

 

Kontrakt/faktura

Udover e-mailen som du modtager umiddelbart efter din bestilling, vil du finde original kvittering ved at logge på vores hjemmeside med den mail og kode du oprettet ved bestilling. Denne kvittering vil gælde som produktets købsbevis.

 

Levering og leveringsomkostninger

Hos www.trendybox.dk er leveringstiden 1-3 hverdage på alle lagervarer.
Skulle der opstå problemer, som forlænger leveringstiden, får du besked via telefon eller mail.

Levering sker med GLS eller PostNord, og vi leverer til hele Norden (Danmark, Norge og Sverige).
Pakken bliver sendt til den pakkeboks, posthus eller Privat/Erhverv som man vælger ved punkt 2 på check-ud-siden. Hver dog opmærksom på at der kan opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.
Fragten er fra 49 kr. - uanset pakkens størrelse og vægt.

For at skåne miljøet mest muligt, genbruger vi emballage fra andre forsendelser.

 

Levering af møbler:

Møbler sendes fragtfrit direkte til dig via fragtfirma. Fragtfirmaet ringer til dig og aftaler et leveringstidspunkt, der passer dig. 

For at skåne miljøet mest muligt, genbruger vi emballage fra andre forsendelser.

 

Priser & betalingsmåder

På www.trendybox.dk kan man betale online med følgende betalingsmidler: Dankort, eDankort, Visa, Mastercard, Maestro, Mobilepay samt alm bankoverførsel.

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.trendybox.dk. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos www.trendybox.dk er angivet i DKK, og er inklusive 25% moms.

 

Sikkerhed

Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Hverken Trendybox ApS eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Trendybox ApS er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem. 

 

Fortrydelsesret (Returnering og ombytning)

Der er 14 dages fuld bytte- og returret på alle varer, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du skal indenfor de 14 dage sende en mail til trendybox.dk@gmail.com

I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal i returpakken vedlægge en kopi af din faktura/ordrebekræftelse eller en udfyldt Standardfortrydelsesformular. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Fortrydelsesret - Virksomheder:

Ved salg til erhvervsdrivende (B2B), tilbyder Trendybox ApS IKKE fortrydelsesret.

Fortrydelsesret ved køb af møbler:

Hvis du ønsker at fortryde dit køb af et møbel, skal du betale for afhentning af møblet via et fragtfirma - fx Dachser eller Schenker, som leverede møblet til dig. Prisen på tilbagesendelsen vil afhænge af størrelsen på pakken.

Ved brug af fortrydelsesret er det vigtigt, at møblet er i samme stand som ved modtagelsen. For at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at møblet returneres i original emballage. Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, hvilket betyder, at du ikke vil få den fulde købesum returneret.

Kontakt os på trendybox.dk@gmail.com, så vi kan aftale nærmere om returneringen af møblet.

Læs mere i de generelle handelsbetingelser om brugen af fortrydelsesret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varen skal sendes retur til returneringsadressen nedenfor sammen med en kopi af fakturaen. Du afholder selv de omkostninger der er forbundet med returneringen af varerne.

Trendybox anbefaler, at varen sendes med GLS eller PostNord som pakkepost. På den måde kan pakken altid spores, og man undgår herved enhver tvivl om, hvorvidt pakken er leveret til Trendybox. Sendes pakken som brev, er pakken ikke forsikret og afsender bærer selv ansvaret, hvis pakken ikke kommer frem til Trendybox. Du skal også sikre dig at varen er pakket omhyggeligt ind, da det er dig der har ansvaret hvis en vare går i stykker på vej til os.

Returneringer sendes til:TrendyBox.dk, Møllehaven 12, 4040 Jyllinge.

Når vi har registreret returneringen og kontrolleret, at varen lever op til reglerne for fortrydelse, refunderer vi dine penge til det kort du har betalt med, og sender dig en mail herom. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Pakker der ikke bliver afhentet i pakkeshoppen inden 10 dage, vil automatisk blive returneret via GLS til Trendybox ApS. En sådan returnering vil blive fratrukket på ruturbeløbet via nets. Beløbet afhænger af pakkens størrelse fra kr. 45,00 - 133,00

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Har du spørgsmål angående returneringen, så skriv til trendybox.dk@gmail.com

Gå til vores Returportal

Defekt vare (reklamationsret)

Vi kontrollerer altid alle vores varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition, bør varen returneres hurtigst muligt, inden for 14 dage. Når du handler på www.trendybox.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Returvarer bedes vedlagt fakturaseddel med dit navn, mail og ordrenummer. Skriv venligst på en seddel hvad der er galt med varen. Varer, der returneres med reklamation, prøver vi at erstatte med en ny vare. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Har du spørgsmål angående reklamation, så skriv til trendybox.dk@gmail.com

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Håndtering af personoplysninger

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev giver du samtykke til at modtage eksklusive nyheder og tilbud fra Trendybox ApS. Nyheder og tilbud fremsendes elektronisk. Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet.

Opbevaring af persondata:

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivenes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Trendybox ApS er ansvarlig for håndteringen af persondata. Dine oplysninger gemmes i en database på en sikker server. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge loven om behandling af personoplysninger har du mulighed for indsigt i og indsigelse over for de oplysninger, der vedrører dig.

Direktøren og de ansatte hos Trendybox ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

 

Cookies

På www.trendybox.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til trendybox.dk@gmail.com

 

Webstatistik 

Vi bruger en webstatistik på www.trendybox.dk hvilket betyder, at et statisk-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra mv.

Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere www.trendybox.dk

 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.trendybox.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Trendybox.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2,

8800 Viborg

http://www.forbrug.dk/

 Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Ændringer af handelsbetingelser

Trendybox ApS forbeholder sig ret til løbende at ændre sine handelsbetingelser.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 02.04.2021