Mærker Der er 10 producenter

 • Bloomingville

  Kreativ Direktør Betina Stampe har altid været drevet af fascinationen for den nordiske stil. Det var denne passion, der i 2000 fik Betina til at grundlægge Bloomingville, og firmaet har lige siden delt visionen for kreative måder at holde hjemmet i konstant forandring. Hen ad vejen er Betinas mand Simon Stampe blevet Direktør, og Bloomingville er på lidt mere end 15 år vokset til at være en af de primære globale brands inden for boliginteriør.

  På trods af den store succes og vækst, er Bloomingvilles mission den samme som altid: At levere glade forandringer til hverdagens designere. Denne mission er muliggjort med et bredt udvalg af moderne produkter, fornuftige priser, god kvalitet og et højt serviceniveau.

 • Hachiman

  Hachiman er et japansk firma der produserer kvalitetsprodukter i plastmaterialer.

  Deres design har både japanske og skandinaviske tendenser.

 • House Doctor

  House Doctor er en familiedrevet interiørvirksomhed med egen konsultation i Danmark og forhandlere over det meste af verden. Hos House Doctor vil de gerne hjælpe dig med at finde den rette medicin der skal til for at skabe en unik og personlig stil i indretningen af hjemmet.

 • Koziol

  Koziol er et tysk firma der producerer unikke, funktionelle og mange prisvindende design produkter.

  Alle produkter bliver produceret på ansvarlig vis, idet der kun anvendes 100 % genanvendelige termoplast samt giftfrie farver til produktionen af samtlige produkter. Ethvert spild i produktionen bliver brugt igen og igen.

 • LEGO

  Lego

  Lego opbevaringsprodukter produceres af Room Copenhagen A/S.

  Alle produkter er fremstillet i plastik uden BPA, og er testet og godkendt efter gældende regler.

 • Meraki

  Flotte velvære- og livsstilsprodukter, der giver skønhed til dig og dit hjem. Hudplejeserien er skabt med milde, aktive og nærende ingredienser.

 • Star Wars

  I samarbejde med the Walt Disney Company har Room Copenhagen produceret en serie opbevaringsprodukter med Star Wars motiver.

 • Uashmama

  Uashmama (udtales Wash Mama), produceres af den italienske familievirksomhed 'Le sorelle' (betyder 'søstre') Historien bag navnet UASHMAMA ligger i ønsket om at dedikere noget til moderen i familien og meningen er, at navnet skal lede tankerne over på en moder, som står og vasker tøj for sine børn. UASHMAMA afspejler på mange måder den italienske familie: beskeden og helt sin egen som de fire søstre, elegant som moderen og særdeles kreativ, innovativ og funktionel som faderen - manden bag hele idéen.

 • Umbra

  Umbra er et internationalt firma med hovesæde i Canada, der designer flotte og brugbare produkter til boligen. Umbra har et utal af produkter men vi har koncentreret os om deres produkter til opbevaring.

Viser 1 - 10 af 10