Dekoration  % varer

Underkategorier

Smykkeskrin

Lækre kvalitetsprodukter til opbevaring af smykker fra fx Umbra og Koziol.

Billedrammer

Lækre designrammer til billeder i god kvalitet.

Mærker som fx Umbra

Vaser og Lys

Lanterner og vaser

Kunstige planter,...

Kunstige blomster, grene og planter pynter og er ideelle til mange. Glemmer du også at vande dine blomster, eller synes du også det bare er lettere med kunstige blomster, grene og planter, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Trendybox har vi er stort udvalg af kunstige blomster, grene og planter, der alle er designet ned til mindste detalje for at se ægte og naturtro ud. 

pr. side

Meget smuk og naturtro mørke lilla Chrysanthemum . Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Blomsten er 20 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.   Mål: 20 x 9 x 9 cm

29,00 DKK

Fin kugle i klart glas med hul, flad bund og ophængsøje. Disse flotte Pynte glas kugler kan både hænges og stilles, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan fylde dem med. Dekorationsglassene er særligt velegnede til planter der ikke kræver store mængder vand, eller små lys. Højde 25 cm

36,00 DKK

Meget smuk Aloe Vera plante med fine røde pigge. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne i designet. Planten er 17 cm høj. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder under "kunstige blomster, grene og planter" 

39,00 DKK

Meget smuk Aloe Vera plante. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne i designet. Planten er 15 cm høj. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder under "kunstige blomster, grene og planter" 

39,00 DKK

Meget smuk Aloe Vera plante. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne i designet. Planten er 17 cm høj. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder under "kunstige blomster, grene og planter" 

45,00 DKK

Skøn lille kunstig kaktus plante, der med sine flotte farve og fine design er meget naturtro. Den her skal bare ikke vandes og kan stå alle steder i boligen. Kaktus planten står i en smuk og enkelt potte og er perfekt som gave til en du holder af eller til dig selv. Se også alle de andre smukke kunstige planter i serien.

49,00 DKK

Meget smuk gren, eucalyptus. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne. Grenen er 76 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

49,00 DKK

Meget smuk gren, med røde bløde blade . Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Grenen er 33 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

49,00 DKK

Meget smuk gren, med støvet røde blade . Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Grenen er 32 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

49,00 DKK

Meget smuk gren, med grønne bløde blade . Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Grenen er 34 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

49,00 DKK

Skøn lille kunstig succulent plante, der med sine flotte farve og design ligner en ægte. Den her skal bare ikke vandes og kan stå alle steder i boligen. Succulent planten står i en sød skjuler med jutegarn og er perfekt som gave til en du holder af eller til dig selv. 12 cm høj Se også alle de andre smukke kunstige planter i serien.

59,00 DKK

Fin kunstig sukkulent plante, der med sine flotte røde farve og design ligner en ægte. Den her skal bare ikke vandes og kan stå alle steder i boligen. Planten måler 18 cm i højden og passer til mange forskellige skjuler og potter.

75,00 DKK

Smuk kunstig succulent, der med sine flotte farve og design er meget naturtro. Den her skal bare ikke vandes og kan stå alle steder i boligen. Succulent planten står i en smuk og enkelt betonpotte og er perfekt som gave til en du holder af eller til dig selv. Måler 12 cm i diameter Se også alle de andre smukke kunstige planter i serien.

75,00 DKK

Meget smuk gren, eucalyptus. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne. Grenen er 92 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

79,00 DKK

Sæt med 3 små skønne kunstige planter i søde skjuler. Perfekt til pynt og hygge i husets mange rum eller til sommerhuset og kolonihavehuset hvor man måske ikke har mulighed for at vande planterne så tit, men stadigvæk ønsker lidt grønt i vindueskarmen, på skænken eller ved spejlet på badeværelset. Planterne måler ca. 9 cm i højde.

79,00 DKK

Stor, smuk kirsebærgren fyldt med de skønneste lyserøde blomster. Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Grenen er 52 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.   Mål: 34 x 20 x 52 cm

79,00 DKK
Viser 1 - 16 af 37