pr. side

Meget smuk og naturtro mørke lilla Chrysanthemum . Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Blomsten er 20 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.   Mål: 20 x 9 x 9 cm

29,00 DKK

Meget smuk Aloe Vera plante med fine røde pigge. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne i designet. Planten er 17 cm høj. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder under "kunstige blomster, grene og planter" 

39,00 DKK

Meget smuk Aloe Vera plante. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne i designet. Planten er 15 cm høj. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder under "kunstige blomster, grene og planter" 

39,00 DKK

Meget smuk Aloe Vera plante. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne i designet. Planten er 17 cm høj. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder under "kunstige blomster, grene og planter" 

45,00 DKK

Meget smuk gren, med røde bløde blade . Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Grenen er 33 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

49,00 DKK

Meget smuk gren, eucalyptus. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne. Grenen er 76 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

49,00 DKK

Skøn lille kunstig kaktus plante, der med sine flotte farve og fine design er meget naturtro. Den her skal bare ikke vandes og kan stå alle steder i boligen. Kaktus planten står i en smuk og enkelt potte og er perfekt som gave til en du holder af eller til dig selv. Se også alle de andre smukke kunstige planter i serien.

49,00 DKK

Meget smuk gren, med støvet røde blade . Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Grenen er 32 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

49,00 DKK

Meget smuk gren, med grønne bløde blade . Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Grenen er 34 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

49,00 DKK

Skøn lille kunstig succulent plante, der med sine flotte farve og design ligner en ægte. Den her skal bare ikke vandes og kan stå alle steder i boligen. Succulent planten står i en sød skjuler med jutegarn og er perfekt som gave til en du holder af eller til dig selv. 12 cm høj Se også alle de andre smukke kunstige planter i serien.

59,00 DKK

Med pastaskeen Nature fra House Doctor kan du give dit køkken et fint og natuligt modspil. Skeen er lavet af smukt akacietræ og har et flot formsprog. Brug skeen som en praktisk og dekorativ detalje i køkkenet. Placer den i en krukke på bordet, og lad den være en synlig del af din indretning. Tåler kun opvask i hånden. Kan smørres ind i madolie for...

59,00 DKK

SADDLE Sink Caddy er den holdbare, fleksible beholder, der holder din svamp og skrubbe tæt ved hånden, når du har brug for dem og opbevares pænt, tørt og ude af vejen når de ikke skal bruges. Med et simpelt, men alligevel smart design, der fungerer med de fleste standard dobbeltvaske, er det ingen overraskelse, at SADDLE Sink Caddy er en kundefavorit og...

59,00 DKK

Fint lille "hus" der skjuler den kedelige Kleenex-boks. Kan også bruges til vat. Papiret eller vattet kommer ud igennem "skorstenen".

69,00 DKK

Sæbeskål med sugekop til baderummet

70,00 DKK

Lille knage med sugekop

70,00 DKK

Fint tandkrus i melamin med plads til hele familiens tandbørster og tandpasta. Moderne tandkrus med multifunktionelle rum med 3 smarte skillevægge.

75,00 DKK
Viser 1 - 16 af 113