Boligtilbehør  % varer

Underkategorier

Kontoret

Lækre kvalitetsprodukter til kontoret.

Mærker som fx Umbra, Bloomingville og House Doctor. 

Badeværelset

Lækre kvalitetsprodukter til opbevaring på badeværelset.

Mærker som fx Umbra, Hachiman, Bloomingville, House Doctor og Koziol.

Børneværelset

Lækre kvalitetsprodukter til legetøjsopbevaring.

Mærker som fx Lego, Bloomingville, Hachiman, og Koziol.

Entré

Lækre kvalitetsprodukter til entréen.

Mærker som fx Umbra, House Doctor, Kant by Lykkebo og Hachiman.

Køkken

Lækre kvalitetsprodukter til opbevaring i køkkenet.

Mærker som fx Kant By Lykkebo, Umbra, House Doctor, Koziol og Lego.

Stuen

Lækre kvalitetsprodukter til stuen.

Mærker som fx Umbra, Bloomingville og Kant by Lykkebo. 

Soveværelset

Lækker kvalitetsopbevaring til klædeskabet fra Umbra og House Doctor

pr. side

Meget smuk og naturtro mørke lilla Chrysanthemum . Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Blomsten er 20 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.   Mål: 20 x 9 x 9 cm

29,00 DKK

Meget smuk Aloe Vera plante med fine røde pigge. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne i designet. Planten er 17 cm høj. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder under "kunstige blomster, grene og planter" 

39,00 DKK

Meget smuk Aloe Vera plante. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne i designet. Planten er 15 cm høj. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder under "kunstige blomster, grene og planter" 

39,00 DKK

Meget smuk Aloe Vera plante. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne i designet. Planten er 17 cm høj. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder under "kunstige blomster, grene og planter" 

45,00 DKK

Meget smuk gren, med røde bløde blade . Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Grenen er 33 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

49,00 DKK

Meget smuk gren, eucalyptus. Meget naturtro på grund af den flotte form og farverne. Grenen er 76 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

49,00 DKK

Skøn lille kunstig kaktus plante, der med sine flotte farve og fine design er meget naturtro. Den her skal bare ikke vandes og kan stå alle steder i boligen. Kaktus planten står i en smuk og enkelt potte og er perfekt som gave til en du holder af eller til dig selv. Se også alle de andre smukke kunstige planter i serien.

49,00 DKK

Meget smuk gren, med støvet røde blade . Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Grenen er 32 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

49,00 DKK

Meget smuk gren, med grønne bløde blade . Ligner næsten den ægte på grund af den flotte form og farverne i designet. Grenen er 34 cm lang. Sæt den alene eller sammen med andre grene, kviste eller blomster. Se vores fine udvalg og andre muligheder.  

49,00 DKK

Skøn lille kunstig succulent plante, der med sine flotte farve og design ligner en ægte. Den her skal bare ikke vandes og kan stå alle steder i boligen. Succulent planten står i en sød skjuler med jutegarn og er perfekt som gave til en du holder af eller til dig selv. 12 cm høj Se også alle de andre smukke kunstige planter i serien.

59,00 DKK

Med pastaskeen Nature fra House Doctor kan du give dit køkken et fint og natuligt modspil. Skeen er lavet af smukt akacietræ og har et flot formsprog. Brug skeen som en praktisk og dekorativ detalje i køkkenet. Placer den i en krukke på bordet, og lad den være en synlig del af din indretning. Tåler kun opvask i hånden. Kan smørres ind i madolie for...

59,00 DKK

SADDLE Sink Caddy er den holdbare, fleksible beholder, der holder din svamp og skrubbe tæt ved hånden, når du har brug for dem og opbevares pænt, tørt og ude af vejen når de ikke skal bruges. Med et simpelt, men alligevel smart design, der fungerer med de fleste standard dobbeltvaske, er det ingen overraskelse, at SADDLE Sink Caddy er en kundefavorit og...

59,00 DKK

Opgrader udseendet på din tandbørsteholder med dette moderne og attraktive tandkrus fra Umbra. Tandbørsteholderen har tre rum, et stort til ting som tandpasta og to mindre rum til tandbørster. At have adskilte rum vil hjælpe med at holde dine tandbørster organiserede, og du er mindre tilbøjelig til at blande din tandbørste med en andens i et delt...

75,00 DKK

Opgrader udseendet på din tandbørsteholder med dette moderne og attraktive tandkrus fra Umbra. Tandbørsteholderen har tre rum, et stort til ting som tandpasta og to mindre rum til tandbørster. At have adskilte rum vil hjælpe med at holde dine tandbørster organiserede, og du er mindre tilbøjelig til at blande din tandbørste med en andens i et delt...

75,00 DKK

Fint tandkrus i melamin med plads til hele familiens tandbørster og tandpasta. Moderne tandkrus med multifunktionelle rum med 3 smarte skillevægge.

75,00 DKK

Skøn lille opbevaringskurv med smart løkke, til at hænge kurven op i. Kurven er produceret i jute og er super fin og praktisk. 

75,00 DKK
Viser 1 - 16 af 80