Fleksibel opbevaring af opvaskebørsten og/eller karkluden i vasken, hæng den over vasken eller vandhanen

39,00 DKK

Fiks lille citrus presser som juicer direkte i flasken.

49,00 DKK

Lille "the æg" hvor Buddymanden kan hænge på kanten af thekruset. Fås i sort og lys mint grøn

75,00 DKK

Smart opvaske bakke med måtte fra Umbra. Den medfølgende måtte, absorberer vandet og tørrer lynhurtigt igen. Uundværlig i campingvognen, i sommerhuset eller bare hjemme i køkkenet til hverdag. Fylder næsten ingenting Fås i Grå. Findes også i en større variant.

95,00 DKK

Lille "the kurv" til et enkelt krus, med en fleksibel silicone arm Fås i sort

95,00 DKK

Smart Køkkenrulle holder fra Umbra. Smart funktion hvor man kan betjene den med én hånd Fås i  sort.

99,00 DKK

Smart opvaske bakke med måtte fra Umbra. Den medfølgende måtte, absorberer vandet og tørrer lynhurtigt igen. Uundværlig i campingvognen, i sommerhuset eller bare hjemme i køkkenet til hverdag. Fylder næsten ingenting Fås i Grå. Findes også i en mindre variant.

139,00 DKK

Lækker opbevaringsmulighed til grydeskeen under madlavningen. Kan foldes sammen, så den fylder minimalt når den ikke er i brug

139,00 DKK

Umbra Estique Entry Organizer, Perfekt til opbevaring af nøgler, småting, post, pung og mere, Hvid malet med 5 træknopper

149,00 DKK

Lækre papirsposer som er designet og lavet i Lucca, Toscana. Læderrem i brunt kernelæder til ophæng. Findes i 4 farver: Sort, hvid, lysegrå og mørkegrå.

179,00 DKK

Smart Køkkenrulle holder fra Umbra. Smart funktion hvor den lille mand holder på papiret så det ikke flyver Fås i  sort.

189,00 DKK

2 stk. væg ophæng i keramik/beton med trådramme i messing eller sølv Smuk vægdekoration både med og uden indhold Fås også i en større variant.

189,00 DKK

Lækker hylde i pulverlakeret stål

195,00 DKK

Lækkert sæt med 3 "vaser" der sættes op på væggen sammen. Kan kombineres med flere sæt Kan fx. bruges på badeværelset til hårbørsten, en blomst og pensler eller på værelset til blyanter og farver eller måske i køkkenet til krydderurter I entreen kan det være til solbriller og nøgler, så du hurtigt er ude ad døren og på farten.

195,00 DKK

Smart opvaske stativ fra Umbra. Den medfølgende måtte, absorberer vandet og tørrer lynhurtigt igen. Fås i  sort.

225,00 DKK

Stor flot væg ophæng i keramik/beton med trådramme i messing eller sølv Smuk vægdekoration både med og uden indhold Findes i en mindre version med 2 stk i en pakke

265,00 DKK
Viser 1 - 16 af 16